2010. január 17., vasárnap

Vicces sms-ek

1. Zöld Öblös Köcsögöt Örökölt Ödön. Zöld Öblös Köcsög Fölött Bögöly Röpködött, S Köpött. Ödön Hörgött Dögölj Bögöly! S Rögtön Lökött Köcsög Törött, Bögöly Döglött. Ödön Röhögött Hö-Hö

2. Hello! En egy marslako vagyok, belebujtam a mobilod gombjaiba es most az ujjaiddal szeretkezek. De latom, hogy Te is elvezed... mert mosolyogsz.

3. Az On mobiltelefonja megsertette a Magyar Honvedelem titkos frekvenciajat! A problema elharitasa erdekeben azonnal hivja a Technikai Ugyeletet: +36308000909"

4. Az On mobiltelefonja buncselekmenybol szarmazik. Munkatarsunk erkezeseig maradjon a helyen. BRFK Akciocsoport

5. Az On kornyezeteben bombat erzekeltek a muszereink, haladektalanul hagyja el a teruletet! Tuzszereszet

6. WARNING!!! Critical ERROR! This message is a MobilPhone VIR...

7. Szia Kata vagyok! Van egy Pepsid?

8. Tisztelt Ugyfelunk! Tajekoztatjuk, hogy a e havi mobilszamlaja atlepte az 500000 Forintot. Ugyfelszolgalat

9. Ez egy GSM virus! A SIM kartyaja torlésre kerül. Folyamat indul. Brrr, brrr, brrr. Kész, ön ezentul Romacom ügyfél.

10. Ez egy agyfelfrissito program... Kereses... Kereses... Kereses... Hiba! Az agyat nem talalom. Eljaras befejezve.

11. ?*@_$-%(&/* vagy, de azért szeretlek!

12. Error! User IQ is too low!!!

13. A Magyar Sakkszovetseg orommel ertesiti, hogy megtalalta Onben a kabalafigurajat! Nem... nem... On nem a kiraly. On a sotet paraszt.

14. Az on telefonja zavarja halozatunk mukodeset ezert kerjuk helyezze a keszuleket a foldre es 1-meter magasbol paros labbal ugorjon ra!

15. Tisztelt ugyfelunk! Sajnalattal kozoljuk, hogy a pumpalos puncivadasz onkielegitonk elfogyott, ezert mast kell valasztania!! Tisztelettel: Popo M.

16. Kicsiny orrlyukam hamvas tartalmabol paranyi gombocot formazok, s hajitom feled, mire te ketsegbeesve uvoltod: Hagyj, eleg! A hatsomat forditom feled.

17. Az Ön készülékében egy önmegsemmisitö chipet érzékelt a halozatunk, mely 10 perc mulva aktivizalodik. A robbanas érdekében azonnal dobja el a telefonjat!!!

18. A legujabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak akik agybavizelnek és gyengék a szexben azok a jobb kézben tartjak a telefont mikor ezt az SMS-t olvassak!!!

19. Gratulalunk on megnyerte akcionk fodijat 100 000 Ft ingyen beszélgetést! Mazli Rt.

20. Lemerültem, sürgösen hivj fel ezen a szamon: 06 1 3171888

21. Ha a hülyeségtöl orditani lehetne, neked nem is kellene mobiltelefon!

22. Az egyetlen dolog a vilagon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb ... a mobiltelefon.

23. Az Ön telefonjanak az akkumlatora tullépte a megengedett hömérsékletet, ezért azonnal helyezze hideg viz ala!

24. Szolgaltatonk fellép az illegalis tartalmu, közszeméremsértö SMS üzenetek ellen, ezért az Ön simkartyajat letiltottuk, Ön ellen rendörségi eljarast inditottunk.

25. FIGYELEM! Azonnal vegye ki a SIM-kártyát! 5,4,3,2,1... tul késö! Ezentul Ön a török ALDICOM szolgaltató ügyfele. Merhaba!


26. FIGYELEM! Ez egy mobil telefon virus. 5 perce van ra hogy 3 ismerosenek tovabkuldje ezt az uzenetet. Ha nem tesz igy szamlajara 50000Ft terhelodik.

27. En egy foldonkivuli leny vagyok es mobiltelefonnak alcazom magam, ujjaid tapogatasaval a nemi szervemet fogdosod es a mosolyodbol itelve tetszik neked!?!

28. Die Ehe ist die lateinische Abkürzung für erare humanum est, oder Irren ist menschlich!

29. Bocsanat, de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni. Es ez nem a te napod, SEGGFEJ!

30. A penz magaban nem boldogit! A boldogsaghoz szukseg van hazra, autora, nokre is!

31. Bocsi, elhagytam a telefonszamom. Nekem adod a Tied?

32. GSM operator: a jobb terero erdekeben helyezze a telefonkeszuleket a foldre, alljon ra, es emelje magasra a kezeit!

33. Az SMS-kozpontot jogosulatlanul hasznalta. Eljarast kezdemenyeztunk On ellen. / Unauthorized use of our SMSC. Further attempts will be prosecuted.

34. A PANNON GSM legujabb szolgaltatasa: ha on rendelkezik vibracios akkumlatorral ellatott telefonnal, dugja a seggebe, es mi percenkent felhivjuk.

35. Imadod edes testemet. Szereted,ha a szam a szadhoz er. Fellegekben jarsz, ha testedben erzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM

36. Wake up, Neo! The Matrix has you!

37. Kopaszodo fejedet ne gyotorjek tobbe gondok, fonjak at a nyakad feher noi combok. Boruljon a szemedre a puna bore, es hianyzo hajadat potolja a szore!

38. A szerelem definialhatoan amorfizalodott periférikus komplexum, ahol pszeudoindividualisztikus egocentrumban kinalja a 'De jo baszni!' érzést...

39. Tegnap éjjel kétségbe esve kerestelek, a csupasz testemen akartalak érezni, hol voltal te hülye pizsama!

40. Szeretlek mert draga vagy nekem, szeretlek mert nem kell sokaig füzni hogy jarj velem, szeretem a nyelvedet és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipöm!

41. Total fatal barometal elszallt huggyultagyu fövadbarom vagy-e? Pörzsölte-e mar le felhamréteged jelentösnek mondhato hanyadat a maxra gerjesztett hangfal?

42. Kotyogo klotyo fele totyog a lotyo, de mar keso mert a rotyogo gatyobol potyog a motyo.

43. Tököd szőrös, vörös csöcsök közt szörföz vörös ördög(öttömöd),örömök között röhög.Pöcsöd csöcsök közt tömölöttyöt öntöz. Köbös tőgy röhög: köllött csöcs? Pöcs!

44. Tajekoztatjuk, hogy legutobbi hivasat a BRFK rogzitette. A hangszalagotbizalmasan kezeljuk, harmadik szemelynek nem adjuk ki. Pannon GSM.

45. Mi a teendo ha a multiplikatoros telebabratorban nem zigal a gagyugo, es nem oborol a huppancs?

46. Tisztelt ugyfelunk! Keszuleket IMEI szama alapjan azonositottuk! GSM keszulekerol illegalis kodokat kuldott amely buntetoeljarast von magautan!

47. Forrosagtol izzadva vagyom Rad! Nyelvemmel akarom érezni mindennégyzetcentimétered, s élvezni, amint zuhanyként hütöd le tüzelö testemet! Imadlakcsokifagyi!!!

48. Simogatsz, becézel, érzem mar a labam közét elöntö nedvességet. Lassan a hatamrafektetsz és gyengéden levetköztetsz. Hurra, uj pelenkat kapok!!!

49. Hosszu és kemény, beveszed a szadba, ide-oda mozgatod, egyre mélyebben, egyregyorsabban, mar valami fehér folyik a szadból, mikor végre kiveszed a FOGKEFÉT!!!

50. A SEX: perc, melyben kiegyenesedett, megmerevedett szervedet egy csecses egyedbe vezeted be, emellett kezedbe mellet veszel, s feneked fel-le emelgeted!

51. Hajad ritka, az is deres, végbeled meg aranyeres. Segged fagyott, faszod béna, olyan, mint egy rohadt répa: nem is jó az többé másra, esetleg csak hugyozásra!

52. Mára megváltoztak a -val, -vel hasonulási szabályok. Régebben így tanultuk, hogy legénnyel és lánnyal. Ma viszont már így mondjuk: legénnyal, lánnyel!

53. Örömmel értesítjük, hogy az Ön telefonszámát egy véletlen mobiltelefonszám generátor kiválasztotta. Ön egy Pekingi gyalogtúrával lett gazdagabb! Gratulálunk!

54. Most küldtem el Neked egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de visszajött mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk.

55. Mikor ezt az sms-t olvasni kezded a küldöje szivesen megfogná a segged. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet, kiprobálhatnánk egy kicsivel többet?

56. Hiába vagy egy bika, ha a felsőtested fika. Hiába vagy tehetséges, a péniszed nevetséges.

57. Nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem!

58. Nem értem azt, hogy miért mondják, hogy nem lehet repülőn mobiltelefont használni. Nincs veleee semmmiii goonndd, csak aaaaaaaaaáááááá....

59. A nyomozók találtak egy holttestet nagy csúnya fejjel kicsi fa***kal. Agódom érted. Élsz még haver?

60. Ha elolvasta ezt az sms-t, kérjük tépje össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése